Een plan

Mevrouw heeft een plan. Eigenlijk is het een oud plan. Maar oude plannen zijn goed.


Oude plannen zijn bedacht, opgehemeld en na de eerste beren op de weg afgeserveerd. Weggebonjourd naar een donkere plek in de kelder waar bijna nooit iemand iemand komt. Althans geen voorbijgangers. Want in de kelder is het een gezellig en productief  samenzijn van vele achtergelaten en weggestuurde plannen..


En nu denk je.. wat? wat? wat? Nou zo schokkend is het niet. 


Ze maak een vreselijke berg schilderijen op papier. Nou ja, dat is het. Mevrouw is niet zo flexibel en vind het nogal wat. Na de eerste strubbelingen blijkt dat het best fijn is. Ze kan erbij zitten! En ze is geen dagen aan prutten aan één groot doek. En het leukste is dat ze alles wat ze tussen het verf-potje en het papier bedenkt meteen kan uitvoeren. Zo, en dat is tof!