Een snoepjesjas!

Er komt een dag dat het weer koud wordt.. dus, als je aan vooruit denken doet, zorg je ruim voor die tijd voor een jas. Dit voorkomt dat het kind in kwestie, tegen de tijd dat het koud wordt met drie vestjes over elkaar bibberend naar school moet.

 

Goed. Lang verhaal kort, vandaag, een een beetje gisteren maakte ik een jas.

 

In de voorraad duikelde ik een een mooi stuk reststof op. Omdat grijs een beetje saai is voor een meisje van zeven, moesten er stippen op. Dat gaat prima met een paar simpele stempels van schuimrubber.. 

 

 

 

vervolgens gaan we even zoeffff....! door de tijd, en voila!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Eén warme winterjas! Maar nog steeds een beetje saai misschien? Tijd om wat snoepjes te maken.

 .
En zie daar,.. Saar is klaar voor de winter! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Groet,

Els